W misce wymieszać mąkę z solą, dodać wodę i wymieszać za pomocą widelca a następnie ręką wyrobić na gładkie ciasto ( wyrabiać ok 5 minut).Zakryć ciasto ściereczką i odstawić na 30 minut.Ciasto podzielić na 4 część, każdą z nich uformować w kulkę.Dymkę drobno posiekać.Każdą kulkę rozwałkować na cienko w kszałt koła na stolnicy posypanej mąką, posmarować cienko oliwą i posypać szczypiorkiem - zwinąć w rulonik.Następnie każdy rulon zawinąć w kształt ślimaka i jeszcze raz każdego ślimaka rozwałkować na płaski placek.Smażyć na patelni posmarowanej lekko olejem ( moze być kokosowy albo rzepakowy).Podawać z sosami np guacamole albo azjatyckim - ja zrobiłam taki z sosu sojowego z dodatkiem octu ryżowego i sosu chilli z sezamem.